Wat?Waar?


Vacatures

Wij zoeken collega's voor thuiswerk
Functieomschrijving

Dit thuiswerk is voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk en betrouwbaar werk van thuis uit. Het is een aanbod waarbij wij onze tijd investeren in jou door middel van persoonlijke coaching en opleidingen van het bedrijf. Het gaat om een uniek bewezen verdienconcept waarmee je verschillende mogelijkheden hebt om een extra bijverdienste, gratis bijverdienste, extra inkomen of hoofdinkomen op te bouwen. Perfect combineerbaar met uw huidige baan of zelfstandige activiteit. Iedereen vanaf 18 jaar, maakt niet uit wat voor achtergrond, ras of godsdienst, kan starten met deze bijverdienste of hoofdverdienste.

Profiel kandidaat
Minimum leeftijd van 18 jaar
Je kunt overweg met de computer, internet en social media zoals Facebook
Je hebt enthousiasme, inzet, geduld en doorzettingsvermogen
Je bent leergierig en steeds bereid een goed advies aan te nemen van jouw coach
Je kunt minimum 10 uur per week vrij maken voor deze thuiswerkbaan
Je werkt graag in teamverband

Bedrijfsomschrijving
Samen met ons team helpen wij mensen om op zeer korte tijd hun financiële dromen waar te maken door hiervoor zelf te investeren want wij investeren in jou. Daarom willen wij ook alleen maar samenwerken met mensen die de juiste houding, inzet en ambitie hebben. Als je denkt deze kwaliteiten te bezitten, dan kun je een afspraak maken voor meer informatie.

Je hebt de kans samen te werken met een groot internationaal bedrijf dat ondertussen al 38 jaar actief is en beschikbaar is in meer dan 158 landen. Dit bedrijf biedt de beste toekomstperspectieven aan waar je een onbeperkte doorgroeimogelijkheid hebt.

Een eerlijk bedrijf dat mensen beloont voor het harde werk door middel van verschillende systemen zoals internationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling en later een extra pensioen.

Wij leiden op ieder niveau mensen op die hiermee een inkomen gaan verdienen. De verdiensten zijn uiteraard naar jouw inzet. Wij zijn er om jou te begeleiden en jou succesvol te maken.

Je hebt de mogelijkheid om parttime te werken. Dit is heel goed te combineren met je huidige baan of zelfstandige activiteit.

Deze combinatie is zelfs mogelijk wanneer je fulltime wil werken . Dat wil zeggen dat als je je inzet, je een goed inkomen zal verdienen.

Om dit thuiswerk te kunnen doen heb je geen speciale diploma’s of getuigschriften nodig, ook geen grondige kennis want er worden praktijkgerichte opleidingen voorzien door het bedrijf en er wordt een persoonlijke coach beschikbaar gesteld waar je steeds terecht kunt ( 24/7 ) met al jouw vragen

Arbeidsvoorwaarden
Gratis opleidingen van het bedrijf uit
Gratis steun van een eigen persoonlijke coach
Een kans om gezonder te leven
Extra bonussen in de vorm van internationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling
Later een extra pensioen
Overerfbaar, als je kinderen hebt kun je jouw inkomsten aan je kinderen overlaten

Solliciteer

Over deze vacature

"Wij zoeken collega's voor thuiswerk"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.


 


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie