Wat?Waar?


Vacatures

Senior Project Manager
Functieomschrijving

CG Power Systems Belgium is een innoverend en internationaal bedrijf met een frisse kijk op gevestigde technologieën. Deze frisse kijk gebruiken we bij het maken van transformatoren en onderstations voor hoogspanningsnetwerken en windmolenparken. De hoofdzetel is gevestigd in Mechelen. Het bedrijf werd in 2005 door de Indische groep Crompton Greaves overgenomen waardoor we herdoopt werden als CG (vroeger Pauwels Trafo Belgium). Met vestigingen in 10 landen en meer dan 10.000 weknemers over de hele wereld maakt dat we een belangrijke internationale speler zijn die openstaat voor diverse culturen en nationaliteiten. Bekijk jij de zaken ook graag anders? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In onze hoofdzeten te Mechelen zoeken we een:

Senior Project Manager
(Mechelen – full time – m/f)

Functie-omschrijving
 Je bent verantwoordelijk voor het algemene beheer van je toegewezen projecten vanaf de hand-over van het project door sales tot het einde van de garantieperiode.
 Je verzekert een strikte naleving van de projectmijlpalen en je bent verantwoordelijk voor de projectplanning.
 Je beheert de documentenstroom en je bent verantwoordelijk voor de projectrapportering.
 Je lanceert de nodige opdrachten/orders zowel in de interne organisatie als extern opdat de contracten nageleefd worden (zoals inspecties door derden, vervoeropdrachten, montage- en installatiewerken, indienstname, enz...)
 Je beheert de financiële opvolging van het project, je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de betalingen van je klanten en je bewaakt de marge van je contract (bv. wijzigingen aanrekenen)
 Je communiceert pro-actief in volledige openheid naar zowel extern (klant) als intern (engineering- , productie- , serviceafdeling)
 Je organiseert klantenbezoeken en audits, en je begeleidt klanten die komen voor het inspecteren van de goederen en je organiseert en neemt deel aan werfcoördinatie- vergaderingen mbt. veiligheid, transport en werkzaamheden op site.
 Je staat in voor een eindevaluatie en afsluiting van je project.
 Je verzekert het klantenvertrouwen en vergroot de bereidheid van de klant om nieuwe ‚Ä®orders te plaatsen. ‚Ä®

Profiel
 Je genoot een hogere opleiding Master in de ingenieurswetenschappen, of je hebt een gelijkwaardig niveau bereikt door ervaring.
 Je hebt min. 5 tot 7 jaar relevante project managementervaring in een bij voorkeur technische omgeving.
 Kennis van SAP is meegenomen.
 Je beschikt over een uitstekend organisatietalent en volgt de zaken nauwgezet en ‚Ä®ordelijk op, zin voor initiatief is onontbeerlijk in deze functie.
 Je bent communicatief en taalvaardig met het oog op het coördineren van meetings, het ‚Ä®leiden van discussies en het geven van instructies. Kennis van het Nederlands en Engels is vereist, kennis van andere talen is een voordeel (zoals Duits, Frans).
 Je profileert je als een besluitvaardig, vasthoudend en stressbestendig persoon.
 Je werkt vanuit onze kantoren in Mechelen en je bent bereid te reizen indien vereist (+/- 20%)‚Ä®

Aanbod
CG Power Systems bied je een competitief salarispakket, in lijn met je ervaringen en competenties.

Geïnteresseerd?
Je kan je voor min. 80% in dit profiel herkennen? Dan zien wij jouw cv met vermelding van dit dossiernr.: “1054” graag ASAP tegemoet op e-mail: info@phd-jobs.net
Web: http://www.phd-jobs.net

Solliciteer

Over deze vacature

"Senior Project Manager"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.


 


We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie